behandelingen


Sunie Thai Massage biedt u een holistische massage aan. Het lichaam wordt als een geheel gezien en niet een verzameling van aparte delen (rug, nek, schouder...) en wordt in zijn geheel behandeld.


De gebruikelijke verschillende massages die elders aangeboden worden zoals er zijn: hoofd-nek en schouder massage, voetmassage, rugmassage, enz, verkiezen wij om niet afzonderlijk aan te bieden omdat dit past niet in de holistische methode. Klachten die in een deel van het lichaam optreden hebben vaak hun oorzaak in een heel ander deel. Wij raden aan om het volledige lichaam te behandelen en niet enkel de pijnstreek.


De behandeling bevat elementen van verschillende massagetechnieken zoals traditionele Thaise massage, oliemassage, voetreflexologie, deep tissue massage, ayurvedische elementen, e.a.


Sunie heeft een unieke en zeer effectieve behandelingsmethode ontworpen en er haar eigen stijl van gemaakt.

Voor elke behandeling bespreekt ze waar de problemen liggen en richt zich dan vooral daarop.


De tarieven zijn als volgt:1 uur = 60 Euro

1,5 u = 80 Euro

2 uur = 95 Euro

3 uur = 150 EuroEen 2 uur durende massage geeft het beste resultaat. Er is dan genoeg tijd om een volledige healing sessie te combineren met een aansluitend relaxatiemoment waardoor het lichaam weer helemaal tot rust kan komen.

Behandeling enkel op afspraak - T. 0476 - 020437 - Geen erotische massages

Thillostraat 33 - 2920 Kalmthout

www.suniethaimassage.be - info@suniethaimassage.be