over ons

Sutasinee Sootchai (Sunie)

Mijn naam is Sunie en ik kom oorspronkelijk uit Udon Thani in het Noord-Oosten van Thailand. Na mijn universitaire studies (BA business administration) heb ik me toegelegd op de wetenschap van de Thaise traditionele massage.

Ik volgde hiervoor een opleiding aan het befaamde "Wat Po instituut" in Bangkok, waar ik me in de vaardigheden van deze eeuwenoude traditie verdiepte.

Na enkele jaren ervaring als therapeute en schoonheidsspecialiste,  reisde ik met mijn man naar India waar we drie jaar verbleven. Hier kon ik me specialiseren in de Indische Ayurveda technieken terwijl ik mijn praktijk verder uitbouwde.

In 2009 vestigde ik me in Belgie.

Het is altijd mijn bedoeling   geweest om de eeuwenoude traditie van de Thaise Massage  door te geven. De helende kracht van deze discipline biedt mensen de mogelijkheid om op een oosterse wijze te ontspannen en te herbronnen.

Het Wat Po instituut

Wat Phra Chetuphon, of kortweg "Wat Po", staat bekend als de Tempel van de liggende Boeddha, maar ook als Thailand's eerste "Open Universityā€¯. In 1782 gaf de toenmalige Koning Rama I, van de huidige Chakri-dynastie, de opdracht om Wat Po te restaureren. Door deze grote restauratie, en nog een latere, tijdens Rama III, werd Wat Po tot het centrum van de Thaise kunst en kennis. Hier werd de wijsheid van de Thaise Traditionele Geneeskunde en massage technieken van de voorouders verzameld en doorgegeven, tot op vandaag.

Omdat Wat Po als de basis van de Thaise geneeskunde werd beschouwd opende men in 1955 de Wat Po Thaise Traditionele Geneeskunde en Massage School op de domeinen van de Wat Po tempel. Het is de eerste School voor Thaise Traditionele Geneeskunde die de goedkeuring geniet van het Thaise Ministerie van Onderwijs. De school biedt momenteel 4 studierichtingen in de Thaise geneeskunde: Thaise apotheek, Thaise medische praktijk, Thaise Verloskundige en Verpleegkundige en Thaise massage.

Wat Po TTM wordt wereldwijd erkend voor Thaise Traditionele Massage en behandelingstraining.


http://www.watpho.com/index.php


 

Behandeling enkel op afspraak - T. 0476 - 020437 - Geen erotische massages

Thillostraat 33 - 2920 Kalmthout

www.suniethaimassage.be - info@suniethaimassage.be