olie massage

In de drukke wereld van vandaag waarin we leven, is het niet ongewoon om gestrest te zijn. Langdurige stress eist een enorme tol op het lichaam en na verloop van tijd kan dit ook schade veroorzaken.


Er zijn vele manieren om stress te verlagen, maar de voordelen van Thaise olie massage worden alom beschouwd als een van de beste systemen van therapeutische massage die leiden tot een algehele balans en welzijn van het lichaam.


Thaise olie massage is een combinatie van zowel de traditionele Thaise massage, als de westerse stijl van massage met aromatische oliën. Traditionele Thaise massage bevat elementen van de Ayurvedische geneeskunde, Hatha Yoga en Chinese acupressuur. Ayurvedische geneeskunde, de holistische wetenschap van de gezondheid, richt zich op het evenwicht tussen de drie dosha's, of de verschillende energieën die deel uitmaken van het lichaam. De Vata Dosha, de energie in verband met beweging, de Pitta Dosha, de energie van het metabolisme en de Kapha Dosha, de energie die de groei binnen het lichaam bestuurt.


Hatha Yoga omvat stretching en ontspanning van het lichaam om het innerlijke welzijn te herstellen. Acupressuur richt zich dan weer op de beweging van de energie van het lichaam terug naar de juiste kanalen en wegen om het evenwicht te herstellen. Westerse massage maakt gebruik van essentiële aromatische oliën om diepe ontspanning en een verbeterde bloedcirculatie te stimuleren. Het is bewezen dat de krachtige eigenschappen vervat in aromatische oliën het beste werken wanneer opgenomen via de huid of ingeademd door de neus.


Thaise olie massage heeft belangrijke voordelen zoals het herstel van de natuurlijke balans en energie van uw lichaam, verbetering van de flexibiliteit, verminderde spierspanning, verlichting van pijn, verbeterde bloedsomloop, meer energie, minder stress en ontgifting van uw huid en spieren .


Thaise olie massage herstelt niet alleen je fysieke lichaam, maar brengt ook de geest tot rust, vernieuwt uw gevoel van eigenwaarde, en brengt u terug naar een staat van evenwicht, vrede en welzijn.